8 Ocak 2011 Cumartesi

Eğlenceli Kedi Çikartmalari

0 yorum
Öncelikle bir kedisever olarak birazdan resimlerini göreceğiniz Sticker'lar için studio 33dodo'ya teşekkür etmek lazım. Bu basit ama eğlenceli çıkartmaları kullanarak evinizin belli bölümlerini daha eğlenceli hale getirirken duvarları da sadelikten kurtarabilirsiniz. Bu sevimli hayvanları denemeye değer :)

















7 Ocak 2011 Cuma

Sevimli Baharat Kavanozlari

0 yorum
Mutfağınızda tuz şeker ya da baharat gibi besinleri sakladığınız klasik kavanoz ve kaplardan artık sıkılmadınız mı? Aşağıdaki resimlerle paylaştığımız baharat kavanozlarını Thabto tasarlamış. Mutfaklarınızda şık ve porselen baharat kavanozları kullanmak isterseniz bu adrese giderek 29,95 Euro karşılığı sahip olabilirsiniz. Bu baharat saklama kavanozlarının dışında diğer ürünlere de göz atmalısınız.




6 Ocak 2011 Perşembe

Ofis Mobilyalari

1 yorum
JG Group son tasarlanan 7 ofis mobilyasının resimlerini basınla paylaştı. Son derece kaliteli malzemeler ile yaptığı mobilyalarla çalışma ortamını sıkıcı bir 4 duvar olmaktan kurtaran firmanın tasarımları oldukça şık.

Malzeme kalitesi, sade tasarımları ve şıklığın yanı sıra mobilyalarda göze çarpan diğer bir özellik kullanım alanının maksimize edilmiş olması. Özellikle grup çalışma masalarında minimum alan ile maksimum kullanım sağlaması akıllıca. Firmanın tüm tasarımlarını görmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.








5 Ocak 2011 Çarşamba

Merdiven Altlarını Dekore Etmeyi Deneyin

0 yorum
Dublex bir eve sahipseniz ve merdiven altını yeterince kullanamamaktan şikayetçiyseniz bu yazımızda paylaşacaklarımız tam size göre. Evin içerisinde merdiven olması çoğu zaman hoş bir durum olmayabilir fakat bu alanı maksimum derecede kullanabilmek adına yapacağınız ufak tefek dekorasyon fikirleri bu durumu tersine çevirebilir.

Aşağıda paylaştığım resimler bence merdiven altlarını şık bir görünümle değiştirmek için oldukça yaratıcı düzenlemeler.











4 Ocak 2011 Salı

Modern Köpek Kulübesi

0 yorum
Evcil hayvan besleyenler çoğu zaman onlara bir insanmış gibi davranır ve onlar için alışveriş yaparken en güzelini, en iyisini almak isterler. Bunu kendimden biliyorum :) Bu yazımda sizlerle çok şık bir köpek kulübesi paylaşmak istiyorum. Blueantstudio tasarımı bu kulübe kırılmaz pencere camı ve prim vernikli ahşap kullanılarak üretilmiş.

Öncelikle bahçenizde bu kadar güzel bir köpek kulübesi olduğunu düşünün ve sonrasında aşağıda yazdığım fiyatına bakınız lütfen :)

Köpek kulübesi fiyatı : 1900 Euro







 

Ev Dekorasyonu. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com