15 Ocak 2011 Cumartesi

Heliotrope Architects den Çağdaş Residence

0 yorum
The Grand Creek Residence adındaki bu lüks Residence Heliotrope Architects tarafından Montana'da inşa edilmiş. Ev için öncelikle söylenebilecek en büyük özelliklik muhafazakar insanların yaşaması için bire bir. Konuşlandırıldığı bölge yüksek ağaçlarla kaplı bir alan. Özel hayatında gizliliğe önem verenler için öncelikli bir detay.

Lüks Residence Lara Swimmer tarafından fotoğraflanmış:






14 Ocak 2011 Cuma

Facebook'un Patronu Bu evde Yaşıyor

0 yorum
Facebook CEO su Mark Zuckerberg'in nasıl bir evde yaşadığını sorsak Sosyal Medya ile alaklı bir çok kişi hayal edilemeyecek güzellikte bir ev tarif edecektir fakat bunun aksine mütevazi bir evde yaşadığını öğrendik. Evin önünde bulunan siyah Acura ise olayı daha da enteresan hale getiriyor. Şimdilik evin dış görünüşünü paylaşıyoruz, inşallah içinin fotoğraflarını da görme imkanımız olur.






13 Ocak 2011 Perşembe

2011 Duvar Ünitesi Modelleri

0 yorum
Lcd ve Plazma televizyonların yaygınlaşmasının ardından bu ürünlerle ilgili bir çok donanım da tasarlanmaya başlandı. Bu ürünlerin başında hiç kuşkusuz duvar üniteleri geliyor. Blog sayfamızda zaman zaman duvar ünitesi modelleri paylaşıyoruz. Bu yazımızda görmenizi istediğimiz duvar ünitesi modelleri ise en yeni tasarımlar.




Okyanus Manzaralı Lüks Malikane

0 yorum
Arka bahçesinde okyanus olan bir evde oturmak kim istemez ki? Resimlerle tanıttığımız ev pasifik okyanusu kıyısında 11,000 m2 alana kurulu muhteşem lüks bir malikane. Havuzunda serinlerken okyanus manzarasını izleyebileceğiniz evde spor salonundan home ofise, masaj salonundan oyun odasına kadar tüm detaylar düşünülmüş. Tüm bunların yanı sıra harika bir tasarımı da bünyesinde bulunduran evin fiyatı 23,800,000 dolar.









12 Ocak 2011 Çarşamba

Çocuklar için oyun ve eğitim odası

0 yorum
Çocuklarınızın eğlenceli vakit geçirmeleri için onlara oyun odaları kurun ve etrafa kitaplar koymayı ihmal etmeyin. Eğer evinizde yeterli alanınız varsa çocuklarınızı çok fazla para harcamadan yapabileceğiniz bu odadan mahrum bırakmayın. Ufak da bir uyarı yapmak istiyorum, odanın tasarımı nasıl ya da ne renk olursa olsun mutlaka keskin köşeleri olmayan malzemeler seçin ve yüksekliği olmayan dekorlar kullanın.

İyi eğlenceler






Yerim dar diyenlere örnek yaşam alanı

0 yorum
Bu ev dışarıdan bakıldığında çok bir şeye benzemese de içerisi gayet kullanışlı ve şık. Bir tatlı huzur ise aradığınız bu ev gibi bir evinizin olması yeterli sanırım.

MATEU Architecture için mimar Casa Grove tarafından tasarlanmış evin içerisi oldukça zarif ve çekici bir iç tasarıma sahip. Arsa yapacağınız evin alanı çok az ise ve karar vermekte zorlanıyorsanız size yardımcı olabilir. Evin alt katında garaj, mutfak ve oturma odası var. Üst katta ise yatak odası ve banyo.







10 Ocak 2011 Pazartesi

Kedili Adamın Evi

0 yorum
Evinde kedi besleyenler için harika bir ev paylaşmak istiyorum. Bir çok hayvan sever evini paylaştığı hayvanını çoğu zaman çocuk gibi görür ve onun ihtiyaçlarıyla yakından ilgilenir, öyle ki evinin bir çok kısmını bu hayvana uygun hale getirmekten çekinmez. Bu yazımızda paylaşacağımız ev ise Japonya'da lider bir konut üreticisi olan Asahi Kasei tarafından tasarlanmış ve adı Plus-Nyan. Bu kedi evi tasarlanırken tasarımın yanı sıra malzemeler kedi dostu :)









9 Ocak 2011 Pazar

Zarif Tasarımlı Lüks Ev

0 yorum
Avustralya'da mükemmel güzellikte, müstakil hayatın tadını çıkarabileceğiniz şık bir villa. Özel havuzunda serinleyebilir, terasındaki barbekü ile mangal keyfini sürebilir ya da isterseniz kendine ait yürüyüş alanında vakit geçirebilirsiniz, evin içerisindeki sinema odası da cabası. Tabi bunların hepsini yapabilmek için öncelikle bu eve sahip olmanız gerekmekte.











 

Ev Dekorasyonu. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com