6 Şubat 2010 Cumartesi

Prefabrik evlerin özellikleri...

0 yorum



- Prefabrik yapılar modüler olmasından dolayı daha önceden planlanarak ve ihtiyaçlara göre üretilebilir.

- Prefabrik yapılar diğer yapılara göre çok daha pratik olup çok daha kısa sürede teslim edilebilir.

- Prefabrike yapılar diğer yapılara göre daha esnektir ve depreme, zemin kaymalarına dayanıklıdır.

- Prefabrike yapılar her isteye cevap verebilecek niteliktedir.

- Prefabrikte odalar, balkonlar, banyolar istenilen yerlere yerleştirilebilir.

- Prefabrik yapıların ısı ve ses yalıtımı diğer yapılara göre çok daha fazladır.

- Her türlü alana ve büyüklüğe göre üretilebilmesi.

- İsteğe göre değişebilen görünüm seçeneklerinin olması.

- İstenmeyen ya da değiştirilmesi gereken bölümlerin çıkarılabilmesi veya değiştirilebilmesi.

- Çevreyi kirletmeden ve etrafa rahatsızlık vermeden oluşturulması.

- Temel gerektirmeden, tek katlı yapılar için zemine atılan grobeton üzerine kurulumu ve çok katlı yapılar için zemine atılan rayde temel üzerine kurulum imkanı.

- Prefabrike yapının isteğe göre çatı kaplama malzemesinin ve duvar kaplama malzemesinin ham madde özelliğinden rengine kadar, birbirinden zengin olanakların tanınması imkanı.

- Prefabrikte; trapez saç, single ve kiremit çeşitlerinin kullanılabilmesi.

- Prefabrik yapıların iç ve dış duvarlarında fibercement, PVC, yalı baskı, sıvalı mantolama ve bisküit tuğla gibi çeşitlilik sağlayabilmesi.

Lüx Prefabrik Villa

0 yorum

02Prefabrik Ev – model 2, oldukça lüks özelliklere sahip prefabrik villadır. Üst gelir düzeyine hitaben dizayn edilmiş olup yapım için  en az 600m2 oturuma sahip bir arsaya ihtiyaç duyulmaktadır. 
Villa net ölçüsü ise 320 m2 60m2 (4 araç kapasiteli) kapalı garajı bulunmaktadır.
İçerisinde 9 yatak odası, ikisi ebeveyn banyosu olmak üzere 4 tam teşhizatlı banyo, biri 120m2 olmak üzere 2 Salon ve mutfak yer almaktadır. 
Pvc taş kaplama ile giydirilmiş tam yalıtımlı duvarlara ek olarak çelik olan ana iskelet her türlü doğal afete dayanıklı bir yapı oluşmasında yardımcı olmaktadır. Model- 2 villamızdaki birçok alçı sütun ve kemerler prefabrik olan bu evimizde fiyata dahil unsurlar içinde  yer alır. 
Garaj kapısı motor ve kumandası, bar tipi mutfak, 2.şömine ve uydu sistemleri opsiyonel seçenekler arasındadır. 



Diğer standart donanımlar ile bu prefabik villanın şuanki satış fiyatı 170.000euro + KDV .

5 Colorado model prefabrik villa

0 yorum

Prefabrik Villa - model 5
Prefabrik villa model 5 Colorado tipiyle bilinen metrekare olarak küçük olmasına rağmen entegre kapalı garaj formuna sahip bir prefabrik evdir. 
Ekonomik bir prefabrik ev düşünenlerin oldukça ilgisini çekecek mimarisinin yanısıra kendinden daha pahalı modellerin özelliklerini de taşır. Bunlar nelerdir dersek; en başta örnek resimimizde de görüldüğü gibi kapalı garaja sahip olmasıdır. Garajının yanısıra kapalı avlusu ve sedirli avlu balkonuyla oldukça kullanışlı bir dizayna sahiptir. İç mekan ayrıntılarının başında ise; 2 oda 1 salon 2 banyo (biri ebeveyn banyosu olamk üzere) ve ankastre mutfak donanımlarının yer aldığı mutfak yer alır. 
Prefabrik villa model5′in fiyatı diğer modellerimize göre düşük olduğundan bahsetmiştik. Opsiyonel olarak farklı pvc siding dış cephe kaplama seçenekleri, otomatik(kumandalı) – manuel garaj kapısı ve ekstra çatı yalıtımı yer almaktadır. 
Bu opsiyonlar hariç bu prefabrik ev fiyatı 96.000 TL + KDV’dir. 
Yine bu fiyata dahil olmayan özellikler zemin betonu, zemin etüdü ve resmi işlemlerdir. Bu prefabrik villadaki diğer tüm özellikler bu fiyata dahil olup, sahibine başka bir maliyeti yoktur.(İstanbul dışı satışlar hariç.)

4 Şubat 2010 Perşembe

Olağanüstü güzellikte, akılcı bir mutfak tasarımı...

0 yorum

Şömine etrafında bir akşam yemeğine hazırmısınız.? NunnaUuni tarafından Orta Avrupa kayak merkezlerinden esinlenerek oluşturulan bu fikir özellik alan sıkıntısı çekilen evlerde ve çiftlik, yazlık yada villalarda mükemmel bir konsept oluşturacaktır. Aslında tasarımcının mutfak olarak düşünmesi çok bağlayıcı değil, bundan sonrası size kalmış... 


P.S. : Bu özel fotoğraflar Finlandiya Saimaa gölü kıyısında bir villada çekilmiştir.


Çinilerle bezenmiş muteşem bir tasarım

0 yorum

Çıkış noktasının "su hayattır" olduğunu söyleyen ünlü italyan tasarımcı Franco Pecchioli tarafından tasarlanmış banyo size mutlaka ilham verecektir. Mavi, yeşil, siyah ve beyaz tonların hakim olduğu tasarımda evye den küvete kadar her noktada okyanus hissi verilmiş. Aşağıda tasarım ile ilgili değişik görüntüler var. Tek handikap ise oldukça geniş bir banyoya sahip olmanız gerekiyor...



















Banyo Tasarım: Rustik vs Modern Stil

0 yorum

İspanyol ev eşyaları gurusu gunni tarafından düşünülen bu eşsiz banyo tasarımı rustik, aynı zamanda modern bir görünüme sahip. Eskitilmiş duvarlar dekor açısından bazı kesimlere hitap ediyor olabilir fakar aynı tablonun tavan için de uygulanmış olması açıkçası bana pek hoş gelmedi, alevlerin dalgalandığı şömine gayet güzel duruyor. Göze batan ise bu kadar ilkel şartlar işlenen bir banyoda gayet modern klozet ve küvet kullanılması olmuş.


 

Ev Dekorasyonu. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com