15 Temmuz 2011 Cuma

Alfabetik Sehpa Tasarimlari

0 yorum

Hemen yazımın başında belirtmeliyim bu sehpaların EA olanından istiyorum :) Dekorasyonda alfabetik tasarımlar son zamanlarda bir hayli fazla kullanılmaya başlandı, özellikle duvar sticker ları ile başlayan dalga halı, mobilya ve sehpalar ile devam ediyor. Outdoorz Gallery adına bu tarz tasarımlara imza atan Alessandro Canepa ve Andrea Paulicelli'yi alkışlamak gerekir.

11 Temmuz 2011 Pazartesi

Basit ve fonksiyonel Sehpa: Alessandro Di Prisco "Cubico"

0 yorum

Yeni ofisimize geçtiğimizde bir çok dekor tasarımını olduğu gibi masaların önündeki sehpaları da kendimiz tasarlayıp yapmaya karar verdik, açık söyleyeyim burada yazarak insanların yaptığı tasarımları "bazen" acımasızca eleştirmek gerçekten çok kolaymış :) Bir türlü karar verememiştik. Keşke o zamanlar Alessandro Di Prisco ve tasarımları ile tanışmış olsaydım. En azından masamın önündeki sehpalar biraz daha şık olabilirdi. İtalyan tasarımcının cubico adını verdiği oldukça kullanışlı sehpaların resimlerini paylaşmak istiyorum:

 

Ev Dekorasyonu. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com