21 Ocak 2011 Cuma

Tasarım Dostu Dişçi

0 yorum
Küçüklükten beri hemen hemen herkesin en korktuğu sağlık mekanlarının başında dişçi gelir. Resimlerini paylaştığımız dişçi ise biraz farklı, dişçinin yapacağı iş her ne kadar aynı olsa da mekan biraz daha insanın içini rahatlatabilecek güzellikte. Öyle ki ilk bir kaç fotoğrafa baktığınızda buranın otel olduğunu bile düşünebilirsiniz.













19 Ocak 2011 Çarşamba

Ferah Ev Dekorasyonu

0 yorum

Sizler için paylaştığımız ev modelleri ve tasarım fikirlerinde ilk önce dikkat ettiğimiz unsur ferahlık, bu yazımızdaki ev ise tam anlamıyla çok fazla yer kullanmadan rahat bir yaşam sürülebilecek şekilde tasarlanmış.

Lori Dennis A.Ş. tarafından tasarlanmış bir evin resimlerini sizlerle paylaşmak istiyoruz, ev dekorasyonu konusunda size ilham verebilecek bir tasarım olduğunu düşünüyoruz, zira Lori Dennis şirketi bu alanda bir çok ödül kazanmış bir firma...






18 Ocak 2011 Salı

Modüler Kanepe Tasarımları

0 yorum

Hollandalı genç tasarımcı Frederik Roijé tasarladığı modüler kanepeler ile dikkatimizi çekmeyi başardı. Farklı konfigürasyonları ve bulunduğu alanı son derece idareli kullanan kanepeler tasarım açısından da oldukça başarılı. Tek bir hamleyle köşe takımına dönüştürebilir ya da yine tek hamleyle depolama alanı elde edebilirsiniz.




17 Ocak 2011 Pazartesi

Tasarım Harikası Lüks Villa

0 yorum
12300 m2 alana inşa edilmiş lüks bir villa. Bahçesindeki havuzun büyüklüğü ve balkonlar sanırım bu Lüks Villa'nın ne kadar geniş bir yaşam alanı sağladığını belli ediyordur.

Hughes Umbanhowar mimarları tarafından tasarlanıp inşa edilen bu lüks villa Florida'da.









Modern Duvar Raflari

0 yorum
LagoLinea tarafından tasarlanan duvar rafları bulunduğunuz mekanın havasını değiştirmek için neredeyse tek başına bil yeterli. Resimlerde de göreceğiniz üzere bu duvar rafları üzerine çok fazla eşya koymanız gerekmeden güzel bir görüntü oluşabiliyor.















16 Ocak 2011 Pazar

Genç kızlar için oda tasarımları

2 yorum
Genç ve iddialı bir bayansınız ve odanızın da size uygun olmasını mı istiyorsunuz? Bu tasarımlara bayılacaksınız. Duvarlarınızın beyaz ya da gri olmasından hala sıkılmadınız mı? Ya da odanızdaki renklerin uyumsuzluğu içinizi daraltmıyor mu?

Odanızın renklerinden şikayetçi değilseniz bile aşağıda paylaştığımız resimleri gördükten sonra değişimin şart olduğuna kendinizi inandıracaksınız.













 

Ev Dekorasyonu. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com