18 Şubat 2011 Cuma

Gardırop Tasarımları

0 yorum
Kendinize gardırop tasarımı arıyorsanız bu yazı size ilham verebilir, resimler Carre adında Barselona'lı bir tasarım firmasına ait. Bazıları ne kadar modern tasarımlarsa da bazı modeller klasik çizgilerin dışına çıkmamış. Eğer mobilyalarınızı yaptırmayı düşünüyorsanız bu modelleri göz ardı etmeyin derim.

15 Şubat 2011 Salı

Stor Perde Temizliği

0 yorum


Stor perdeler şık bir pencere örtüsü olarak kullanılabildikleri gibi perdelere uygun bir yedek perde vazifesi de görürler. Normal perdelerde ve başka güneşliklerde olduğu gibi stor perdelerde tozlanır ve kirlenebilir. Hele stor perdeleriniz beyaz, taba, veya krem renkli iseler bu toz ve kirler daha da belirgin olurlar. Neyse ki stor perdeleri yıkamak oldukça kolay bir iştir. ihtiyacınız olan tek şey normal bir çamaşır deterjanı, bir lavabo veya küvet ile bir diş fırçasından ibarettir. Perdelerinizi yeni gibi yapmak için aşağıdaki adımları takip ediniz:
 

Ev Dekorasyonu. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com