11 Şubat 2010 Perşembe

Kendi güzelliğinizi unutturan aynalar




Aynalar,sevincimize üzüntümüze şahit olan nesneler.Karşısına geçip makyaj yaptığımız tıraş olduğumuz ya da en çocuk halimizle karşısında sırıttığımız tanıklarımız.Bu en özel anlarımızın şahitleri de çok özel ve estetik olmalılar.Mekanlara derinlik veren aynalar evimizin iş yerimizin en kuytu yerlerinde bile ben buradayım diye bizlere seslenirler.






  
     Bazen hiç ihtiyacımız olmadan bir güzelliğe kapılıp aynanın karşısına geçebiliriz.Bizim kendi güzelliğimizi unutturan aynanın kendisi olur.İşte öyle bir aynadır; Ali Yıkın’ın aynaları.

Aynalar bize her zaman en doğruyu gösterir; Sevgililer gününün en özel ve en doğru hediyesi...      Sevgililer gününde sevgilinize Ali Yıkın’ın özel tasarım aynaları alarak en doğru seçimi yapmış olacaksınız.Ali Yıkın, özel tasarım Venedik aynaları ve çok çeşitli seçenekleri ile sizlere aynalardan kurulu bir dünya sunuyor. İşçilik ve fiyat bakımından ithal ürünlerden hem çok daha kaliteli hem de daha uygun..
     





Kendi atölyesinde bizzat kendi işçiliği ile hazırladığı aynalar görülmeye değer. Sevgilinize kendisini özel hissedecek bir hediye olabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Ev Dekorasyonu. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com